Železnička stanica u Novom Sadu nakon deset dana dobila struju

Železnička stanica u Novom Sadu nakon deset dana dobila struju

Kako saznaje 021, radovi na popravci energetske opreme koja je oštećena u požaru izvođači su završili pre predviđenog roka, pa je struja ponovo puštena u ceo objekat u 10:45 časova.

O tome da je Železnička stanica u Novom Sadu u kompletnom mraku nije se znalo nekoliko dana, jer ni Infrastruktura železnica Srbije, ni Srbijavoz, ali ni drugi državni organi nisu o tome obavestili javnost.

Putnici su bili zbunjeni kada su karte kupovali na šalterima, koji su uglavnom bili u mraku. Službenici su ih prodavali uz pomoć baterijskih lampi, dok su u vozove ulazili uz pomoć svetla sa mobilnog telefona.

Sa novosadske Železničke stanice trenutno idu samo vozovi ka Somboru, Subotici i usputnim naseljima, a četiri dolaska i odlaska su organizovana tokom noći.

Infrastruktura železnica Srbije za 021.rs je ranije navela da je trafo-stanica stara 60 godina i da se planira zamena u sklopu radova na gradnji „brzih pruga“. Zamena bi trebalo da se dogodi narednih meseci s obzirom na to da se očekuje da pruga bude gotova do kraja godine.

IZVOR:021.RS
FOTO:021.RS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*