Na Engleze punom snagom: Hrvatska je spremna biti prvak sveta!

Hrvatska je ostvarila veličanstven uspjeh plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva, ali sve treba učiniti da tu ne bude kraj…

 

 

Ponovo drama o dramama, šokovima nad šokovima, kidanje živaca i srčanih kapilara. To ne izgleda lako, ali je još sporije, ali je 100 puta sporije. Hrvatska je drugi put u istoriji u polufinalu Svetskog prvenstva!

Ovo je već veličanstveno dostignuće, ali vatrogasci sada ne mogu da zaustave, oni idu do kraja, nisu previše za proslavu, jer to mogu do kraja, a to bi trebalo da štedi energiju i koncentriše se na poslednji sudijski pištalj na turniru .

Polufinale su već za četiri dana, nema previše vremena za oporavak, a mlada i strašna Engleska čeka da Hrvatska bude održana u Moskvi. Morate stisnuti zube, videti ko može, ko je spreman i pokuša da zaboravi na umor. Bilo koji uzalud utrošeni atom snage može negativno uticati na travnjak. Uspešna oporavka će biti izuzetno važna, možda odlučujuća za konačni rezultat sukoba sa Engleskom. Lekari i fizioterapeuti će imati puno ruku u radu.

 

Ponovo je Hrvatska izgubila, a zatim se okrenula i potom odobrila cilj koji se izjednačavao na kraju. Nije imao previše sreće, bilo je bolje 90 minuta, lopta Perišića je plesala na golovnoj liniji, ali svi hrvatski reprezentativci su opstali i na kraju ponovo pobedili. Ovo je najbolji pokazatelj da je ovaj tim dobio pobjednički karakter, a ne panike kada se protivnik podigne, ne predaje se kad ne ide kako je zamišljeno i uvijek ima novo rješenje u rukavu. Ako samo moramo izabrati heroja, ovo je Domago Vid, ovaj put, čak i ako ne prave greške sa Danijelom Subašićem.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*