AUSTRIJA Provera sedenja: Ovo su najbolja sedišta u avionu

Vor allem Fensterplätze sind bei Reisenden beliebt. ©pixabay.com (Themenbild)

Izbor sedišta u avionu može biti malo težak. Međutim, ako posebno planirate duže putovanje, potražite nekoliko saveta od checkfelik-a
Sedište može postati važan faktor u avionu. Problem je u tome što rezervacija sedišta može biti besplatna ili skupa, zavisno od aviokompanije. Često dužina leta određuje cenu.

Držite oči otvorene prilikom kupovine karte
Naročito prilikom kupovine karata treba obratiti veliku pažnju na to da li će kasniti troškovi kao što je naknada za sedište.

„Sedište može biti u avionu, zavisno od vremena leta, za veoma važan faktor: Ko je loš tokom dugog leta na odmoru, može započeti čak i lošeg raspoloženja u najlepše doba godine. Zato je dobra ideja imati na umu prilikom odlučivanja da li ćete rezervisati sedište ili ne i koji su faktori možda važni kada sedite u avionu “, rekao je John-Lee Saez, regionalni direktor checkfelik.
Saveti za bolji izbor mesta u avionu Dolje kroz sredinu: Srednji tok je za mnoge najgora opcija, jer ne možete da ispružite noge ili da naslonite glavu na zid da biste zaspali. Ako kažete A, morate reći i B: Blizina kuhinje takođe može uticati na prijatan let. Ali, nedostatak je što obično postoje toaleti, gde je kuhinja na dasci. Stoga ponovo razmislite o ovoj odluci. Nakon toga imenovanje? Bolje napred: Ako morate da promenite vozove ili da zakažete sastanak odmah nakon sletanja, trebalo bi da se obradujete sedištu u prednjem delu aviona kako biste mogli brže da napustite avion.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*