Automobili izgoreli u Stražilovskoj pripadaju devojci za čiju se otmicu sumnjiči Slobodan Snajper

Dva automobila koja su sinoć izgorela u Stražilovskoj ulici pripadali su porodici U. J, devojci za čiju se otmicu sumnjiči Slobodan Milutinović Snajper, saznaje 021.rs.
Automobili izgoreli u Stražilovskoj pripadaju devojci za čiju se otmicu sumnjiči Slobodan Snajper

Foto: 021.rs
Prema saznanjima 021.rs, policija paljevinu povezuje sa ovim slučajem i smatra ga vrstom pritiska na U. J. koja bi u petak trebalo da da izjavu u tužilaštvu.
Prema informacijama 021.rs, požar na BMW X5 i Mercedes A klase, koji su koristili U. J. i njen otac, podmetnuo je nepoznati mladić kojeg su snimile kamere sa obližnjih zgrada i policija intenzivno traga za njim.
Podsetimo, pre nepunih mesec dana policija je uhapsila Slobodana Milutinovića Snajpera zbog sumnje da je fizički napao žensku osobu, u iznajmljenom stanu na Podbari, a posle nekoliko dana tužilaštvo je saopštilo da se tereti za otmicu i 21. septembra mu je određen pritvor do 30 dana.
Novosađanka U. J. je dobila status zaštićenog svedoka, a u ispovesti koju je žrtva dala Blicuopisala je šta se dogodilo.
Inače, Slobodan Milutinović Snajper se poslednjih meseci više puta pojavljuje u vestima iz crne hronike.
On je u avgustu priveden u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.
Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao „sportski ribolov – uhvati, slikaj, pusti“. Nakon tog incidenta, Milutinović se povukao iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina. Milutinović je i dalje direktor novosadskog prvoligaša Kabela.
IZVOR.021.RS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*