Balkan televizija obeležila slavu Aranđelovdan

Balkan televizija Novi Sad u svojoj petoj godini postojanja obeležila je Svetog Arhangela Mihajla, svog zaštitnika.  Slavska svečanost održana je u prostorijama televizije uz nadahnutu molitvu ,  paljenje sveće, slavsko žito i presecanje slavskog kolača.

 

Balkan TV   kroz celodnevno emitovanje programa i pristupačnost sajta www.balkantv.rs  nastoji, da uspešno parira i medijima u regionu stvaranjem  i emitovanjem  različitih  televizijskih i multimedijalnih programskih sadržaja različitog karaktera i visokog kvaliteta. Program Balkan televizije  prate brojni gledaoci u zemlji i svetu u – preko 160 zemalja.

 

Uz podršku sajta www.balkantv.rs  medijski udeo naše televizije se znatno povećava sa milionskim pregledima svakog meseca , a sada broj pregleda iznosi  gotovo 17 miliona i 800 hiljada. To je dokaz da Balkan televizija  uživa poverenje brojnih gledalaca.

 

U nadi da će i u budućnosti biti prvoglasnik i zastupnik dobra i istine, kao sto je to i Anđeo Mihajlo u svojoj božanskoj prirodi, Balkan televizija obeležava i Svetski dan televizije koji je simbol komuniciranja  u savremenom svetu . Televizija je i dalje neosporno važno sredstvo informacija, najrašireniji medij kome se najviše veruje ali Iimedij kojima Iinajveću odgovornost za verodostojno informisanje svih 365 dana u godini .

U vremenu brojnih izazova i zahtevnih zadataka, Balkan televizija u dobar profesionalni tim i tehničku opremljenost, nastvalja da proizvodi kvalitetan program za sve gledaoce.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*