Besplatno parkiranje u Novom Sadu za roditelje novorđenčadi

Roditelji novorođenčadi, koji imaju prebivalište u Novom Sadu, moći će da iskoriste 30 sati besplatnog parkiranja u tom gradu. To je poklon JKP „Parking servisa“, koje je obezbedilo bebi parking karte. Ove karte roditelji mogu preuzeti radnim danima, od 8 do 16 časova, u Službi za prodaju JKP „Parking servis“, u Ulici Filipa Višnjića 47.

Inicijativa „Parking servisa“ promovisana je danas u Kliničkom centru Vojvodine.

„Mi smo želeli da na ovaj način olakšamo roditeljima komunikaciju od kuće do savetovališta, redovnih kontrola i svega onoga što je karakteristično za ovaj period života i deteta i roditelja. Želeli smo da im olakšamo odlaske kod lekara i da se makar u tim trenucima ne opterećuju plaćanjem parkiranja“, izjavio je direktor JKP „Parking servis“ Stevan Lugonja.

Predstavnici Kliničkog centra Vojvodine zahvalili su tom preduzeću na humanoj inicijativi, rekavši da će pravo na besplatan parking umnogome pomoći roditeljima.

„Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo godišnje se porodi 4.000 Novosađanki. U tom smislu pogotovo je značajna ova inicijativa. Ovo je human i pragmatičan gest jednog gradskog preduzeća, koje i na ovakav način vodi računa o našim majkama i deci“, rekao je upravnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo prof. dr Tihomir Vejnović.

Izvor: Tanjug

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*