Bijeljina: U aprilu snimanje TV priča o semberskim selima

Početkom aprila u Brocu, Novom Selu i Velinom Selu biće sniman tv serijal Moje selo veselo koji priprema ETM produkcija u saradnji sa Radio televizijom Republike Srpske.
Cilj serijala je da promoviše potencijale seoskog turizma, prirodna bogatstva, domaće proizvode, kulturu i zdrav život na selu.
– U okolini Bijeljine nalaze se nevjerovatna bogatstva i prelijepi pejzaži, zanimljivosti koje karakterišu vaša sela, a kroz koja će gledaoce provesti TV serijal „Moje selo veselo“ i poznata TV lica Bojan Ivković i Nenad Okanović. TV serijal kolažno-putopisnog tipa emitovaće se na nacionalnoj frekvenciji, a voditelji će na ovaj način otkriti sadržaje i blagodeti seoskih sredina na području Bijeljine i cijele Republike Srpske. Upoznaćemo gledaoce sa prirodnim ljepotama i rezultatima rada ljudi koji su svoj život vezali za sela, ali i podsjetiti na stare recepte baka, majstorske tajne koje su se prenosile sa koljena na koljeno, kao i kako se prave kvalitetni domaći proizvodi. Biće riječi i o tome čemu se raduju đaci u seoskim školama, ko ima najbolji sportski klub, gdje se sprema najukusnija hrana, a ko peče najbolju rakiju i mnoge druge zanimljivosti, što će otkriti voditelji u razgovoru sa mještanima – najavljuju iz ETM produkcije.
Ovaj projekat podržala je Gradska uprava Grada Bijeljina.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*