BizKviz liga 2021: Humanitarno takmičenje za najpametniju kompaniju Srbije

Nakon uspešne prve sezone, odigrane u praktično pandemijskim okolnostima, BizKviz liga Srbije organizuje novu sezonu prvog međukompanijskog takmičenja u znanju. Učesnici pored nadmetanja, garantovano dobre zabave i druženja imaju mogućnost da stipendiraju učenike iz socijalno najugroženijih porodica u Srbiji.

BizKviz liga će, kroz projekat Fondacije Ana i Vlade Divac, 50 odsto od ukupno prikupljenog iznosa kotizacija nameniti za stipendiranje najboljih srednjoškolaca koji žive u otežanim uslovima.

Fondacija Ana i Vlade Divac je do sada podržala 426 učenika iz Srbije, a sada želi da podrži još 200 stipendista u narednoj školskoj godini, kroz akcije humanitarnog karaktera.

„Želja nam je da nam se na finalnoj večeri BizKviz lige pridruži ekipa stipendista koje su, svojim učešćem u BizKviz ligi, direktno podržale kompanije učesnice Lige“, navode organizatori takmičenja.

Prvo onlajn kolo BizKviz lige 2021 održaće se 7. aprila 2021. godine sa početkom u 17.00 časova.

BizKviz liga je timsko takmičenje, na svakoj kviz-večeri učestvuje od tri do šest članova u timu, zaposlenih i saradnika najuspešnijih domaćih kompanija.

Takmičenje ima 12 kola koja će biti održana od aprila do juna, sve ekipe učestvuju u svakom kolu BizKviz lige, a za finale se boduju plasmani ostvareni u svim etapama.

U slučaju promene epidemiološke situacije i uz saglasnost učesnika, takmičenje u okviru BizKviz liga će se održavati uživo.

Za najbolje učesnike obezbeđene su medalje i prigodni pokloni, a najpametnija kompanija u Srbiji osvaja prelazni pehar.

Kotizacija za učešće u BizKviz ligi 2021 iznosi 120.000 dinara po ekipi, a njome se pokrivaju troškovi organizacije i kompletne realizacije takmičenja, u onlajn i oflajn formatu, kao i humanitarni fond.

Za prijavu više ekipa iste kompanije, kotizacija za svaku ekipu nakon prve prijavljene iznosi 72.000 dinara.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*