Borba protiv korupcije: Gradonačelnik Stanivuković razgovarao sa Erikom Larsonom

Foto: A. Čavić

Foto: A. Čavić

Gradonačelnik Banje Luke, Draško Stanivuković, sastao sa višim savetnikom za borbu protiv korupcije Ambasade Sjedinjenih Američkih država Erikom Larsonom.

Borba protiv korupcije, kriminala, kao i mnogobrojne afere koje potresaju Bosnu i Hercegovinu bile su teme sastanka kome su prisustvovali i direktorica Kancelarije Ambasade SAD u Banjoj Luci, Brijana Pauers, asistent Ambasade SAD, administrativni asistent Ambasade SAD, te savetnice gradonačelnika Tanja Vukomanović i Mirna Savić Banjac.

Gradonačelnik Banje Luke upoznao je goste o dosadašnjem radu na polju bore protiv korupcije, te ukazao na sve korake koje je Grad preduzeo u proteklom periodu kada je ova tema u pitanju, a odnosi se na objavljivanja svih računa, objavljivanje imena svih zaposlenih, trensparentnim objavljivanjem javnih nabavki, podnošenja krivičnih prijava, kao i iznošenje u javnost mnogih afera.

Sa zajedničkog sastanka otišla je i jasna poruka – zajedničkim snagama sve instucije u Bosni i Hercegovini treba da se bore protiv ovih problema, sa posebnim akcentom na korupciju.

 

 

 

GRAD BANJA LUKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*