Brnabić sa Udruženjem noćnih barova i klubova Beograda: Obavezne maske u svim zatvorenim objektima

 

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas, nakon  predstavnika tržnih centara i šoping molova, i sa predstavnicima udrženja noćnih barova i klubova u Beogradu. Tema sastanka bile su nove mere u cilju suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, koje su od sutra na snazi u prestonici.

 

Predsednica Vlade upoznala je vlasnike i zakupce noćnih barova i klubova u Beogradu da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske.

TANJUG

 

Usaglašen je beskompromisan stav da zdravlje građana ima apsolutni prioritet i da se sve mere donete u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati.

 

Vlada Republike Srbije i ugostitelji nastaviće da zajedno rade na pronalaženju rešenja za funkiconisanje ugostiteljskih objekata u budućnosti, kako bezbednost i zdravlje svih posetilaca objekata ne bi bila ugoržena.

 

Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Republici Srbiji i prilagođava sve epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja građana.

 

 

Beograd,

  1. jun 2020. godine

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*