Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojnotehničkog instituta

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom 3. novembra – Dana Vojnotehničkog instituta čestitku u kojoj se kaže:

„Svim pripadnicima Vojnotehničkog instituta čestitam 3. novembar – Dan Instituta.

Vojnotehnički institut proslavio 72 godine postojanja | Dnevnik

Srbija vam duguje veliko hvala što svoje znanje i veštine već decenijama koristite za jačanje i napredak naše vojske, ali i zato što ste i u izazovnim i teškim vremenima, koja su srećom iza vas, ostali i energično radili za svoju zemlju.

Predanim radom uspeli ste da očuvate renome koji ova institucija ima u svetu još od osnivanja i danas ojačani mladim istraživačima nastavljate da zavređujete ogromno poštovanje. Vaše znanje je bogatstvo Vojske Srbije. Energija i trud koju ulažete u razvoj oruđa, koja su proizvod domaće pameti, naš su ponos i u zemlji i širom sveta. Posebno sam srećan, i to uvek naglašavam, što smo mogli da učinimo Vojnotehnički institut danas bogatijim za veliki broj mladih ljudi, ali i da obezbedimo i veće plate i bolje uslove rada za sve pripadnike.

Uveren da ćete ostvarivanjem zapaženih rezultata u oblasti istraživanja i razvoja sredstava naoružanja i vojne opreme nastaviti da doprinosite modernizaciji i jačanju operativnih sposobnosti Vojske Srbije, i uz obećanje da će država nastaviti sa ulaganjima u vas, čestitam vam praznik.“

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*