DAN GRADA SUBOTICE

Povodom 1. septembra Dana grada Subotice pripremljen je bogat kulturno-umetnički i sportski program. Za muzičke sladokusce večeras od 21.00 na glavnom gradskom trgu pripremljen je koncert Subotičkog sinfonijskog orkestra, solista je Bela Mavrak tenor a dirigent je Aleksandar Kojić. Publika je u velikom broju uživala u velikom umetničkim delima od klasike do zabavne pop muzike. Član radne grupe za organizovane proslave Dana grada, Jasmina Stevanović u Medija centru je već najavila da će  1.septembra biti održano tradicionalno podizanje zastave  uz nastup duvačkog orkestra kao i svečana sednica Skupštine grada. U bogatom muzičkom programu nastupiće i Aco Pejović i  Fenje Miloš.

Na trgu kod dve Subotičke fontane uporedo se održava i mali sajam ručne radinosti, slatkiša, suvenira i umetničkih radova.

 

foto ZAZA BALKAN TV

Miloš Nikolić, vođa Subotičkog simfonijskog orkestra. –  Grad podržava rad Simfonijskog orkestra i mi smo veoma zahvalni na tome, a razlog više je što se mladi vraćaju i imaju priliku da nastupaju i pokažu šta znaju.

 

foto ZAZA BALKAN TV

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*