DANI SRPSKE U SRBIJI NOVI SAD 29. i 30.09.2021.

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji biće održana od 22. do 29.09.2021. godine. Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije biće obuhvaćeno nekoliko gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Subotica, Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, Niš). Manifestacija će se i ove godine realizovati u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja privrede, kulture, umjetnosti i turizma Srpske, kao i u cilju unapređenja i jačanja institucionalne saradnje sa Srbijom.
I ove godine Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkim subjektima širom Srpske, će u okviru „Dani Srpske u Srbiji“ predstaviti najatraktivnije ponudu i proizvode iz Srpske.

Promocija će biti organizovana u Novom Sadu (29/30.09. od 12 do 19 časova) na početku Zmaj Jovine ulice. Program promocije biće obogaćen i zanimljivim nagradnim igrama.

Promocija će osim turističke ponude najatraktivnijih destinacija Srpske kao što su Banjaluka, Trebinje, Jahorina, Laktaši, Bijeljina, Višegrad, Zvornik, Bileća, Prijedor, obuhvatiti i promociju tradicionalnih proizvoda Srpske.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*