Dodatni letovi ka Evropi od 13. jula do 29. septembra

BEOGRAD –

Zbog pojačane tražnje, avio-kompanija Er Srbija će u periodu od 13. jula do 29. septembra povećati broj letova do više evropskih destinacija – Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča, saopšteno je danas iz te kompanije.

Dodavanjem jednog nedeljnog leta utorkom, broj letova do Osla će se u periodu od 13. jula do 17.avgusta kretati i do četiri nedeljno. Uz najavljene izmene, putnicima će na raspolaganju biti 1.728 dodatnih sedišta na letovima do norveške prestonice.

avion, letenje,

Izvor: Er Srbija

Uvođenjem 12 povratnih letova do Amsterdama u periodu od 14. jula do 29. septembra, Er Srbija će putnicima ponuditi 3.456 dodatnih sedišta na toj ruti. Uz planirano intenziviranje saobraćaja,srpski nacionalni avio-prevoznik će obavljati i do šest nedeljnih letova do glavnog grada Holandije.

Na relaciji između Beograda i Stokholma uvedeno je šest dodatnih povratnih letova u periodu od 15. jula do 19. avgusta, čime je obezbeđeno dodatnih 1.728 sedišta. U tom periodu ErSrbija će ka glavnom i najvećem gradu Švedske saobraćati i do četiri puta nedeljno.

U periodu od 17. jula do 25. septembra, uvođenjem 11 dodatnih letova, odnosno 3.168 dodatnih sedišta, Er Srbija će do Beča saobraćati i do sedam puta nedeljno, navodi se u saopštenju.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*