Dodik dao rok Pavloviću: Podnesi ostavku do podne

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću (SNSD) da je izgubio poverenje svojih stranačkih kolega i da njemu i građanima Prijedora nije ostavio izbor, te očekuje da ga danas do 12.00 časova obavesti da je odstupio s mesta gradonačelnika podnoseći neopozivu ostavku.

 

Dodik dao rok Pavloviću: Podnesi ostavku do podne

„Očekivao sam da ću kao predsednik stranke, koja Vas je zajedno sa građanima Prijedora dovela do mesta gradonačelnika, čuti ili pročitati jasan demanti na sadržaje koje poslednjih dana možemo da vidimo u javnosti, a nisu dostojni funkcije koju obavljate, ni godina koje imate. Pošto je izostalo Vaše jasno ograđivanje od sadržaja koje je javnost mogla da vidi, a koji nisu dozvoljeni ni sa stanovišta javnog morala ni pravila ponašanja koje SNSD neguje, u obavezi sam da Vas pozovem da odstupite s funkcije koju obavljate“, istakao je lider SNSD-a u pismu upućenom Pavloviću.

Bez želje da drži lekcije o ponašanju, posebno izabranih funkcionera koji obavaljaju odgovorne poslove, Dodik je naglasio da je Pavlović u poslednjih nekoliko dana, objavljivanjem po njega kompromitujućih fotografija, izgubio autoritet i ugled među svojim sugrađanima koji su ga birali i bacio ljagu na hiljade pristojnih i odgovornih članova SNSD-a kako u Prijedoru, tako i u ostatku Republike Srpske.

Poslednjih dana u javnosti su se pojavile šokantne fotografije koje teško kompromituju gradonačelnika Prijedora. Njegovu ostavku juče je tražila i opozicija u tom gradu.

Foto:Privatna arhiva(Facebook)

(BN/Srna)

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*