Dodik: Sloboda medija podrazumeva i profesionalnosti

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je 3. maj – Međunarodni dan slobode medija, naglasivši značaj medija u svakodnevnom životu, a posebno u vanrednim okolnostima kao što je ova danas kada se celi sviet više od godinu dana bori sa pandemijom virusa korona.
Milorad Dodik - Foto: Twitter

Milorad DodikFoto: Twitter

Dodik je naglasio da ovaj datum podseća na činjenicu koliko je važna uloga medija u savremenom svetu, naglasivši da sloboda medija predstavljaju temelj demokratije, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsjedništva BiH.

– Takođe, sloboda medija podrazumeva i profesionalnost, jer samo profesionalan rad i profesionalno novinarstvo može imati podršku društva – istakao je Dodik.

On je izrazio zahvalnost novinarima i svim medijima koji prate aktuelna dešavanja, te pravovremeno i profesionalno izveštavaju javnost o svim bitnim događajima.

Srpski član i predsedavajući Predsedništva poželio je uspeh u radu svim medijskim kućama, bolji materijalni i profesionalni položaj, te dobro zdravlje i ličnu i profesionalnu sreću.

 

 

IZVOR:RTRS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*