Država mora biti jača od kriminala

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da nije videla iskaz Veljka Belivuka tužiocu u originalu jer je on tajan, navodeći da je cilj onoga što je „Krik“ objavio rušenje predsednika Republike Aleksandra Vučića po svaku cenu.

Država mora biti jača od kriminala

Autor: Tanjug (arhiva)

Brnabić je u izjavi za Televiziju „Pink“ istakla da, ako je potrebno da vam u tom poslu partner bude psihopata i koljač, onda je to prihvatljivo dokle god je protiv predsednika.

Belivuk je pomenuo pet ljudi i direktno zaštitio određene osobe, kao što je Dijana Hrkalović, navela je ona i dodala da je on bio instruiran od strane svog advokata.

Videli smo kako je reagovala opozicija, ne cela, kao i njihovi mediji, predočila je premijerka i dodala da je ogromna nervoza, jer je Vučić pokrenuo borbu protiv kriminala i mafije, znajući šta ga sve čeka.

Država mora biti jača od mafije. Predsednik Republike je poručio da ne želi da dozvoli da državu i njega ucenjuju kriminalci. Deo opozicije i pojedini mediji nisu pomenuli jednu stvar koja je jasnija od svake poruke koju je „Krik“ preneo, a to je da je Belivuk zapretio da će otkriti nove detalje ako se neki ne opamete, objasnila je Brnabić.

Prema njenim rečima, pomenuti mediji su naveli da bi u svakoj normalnoj zemlji predsednik i Vlada podneli ostavku, ali se postavlja pitanje u kojoj državi bi trebalo da je podnesu na osnovu iskaza koljača i ubice.

Nije suština šta je Belivuk rekao, ni kako je „Krik“ došao do iskaza, već kako su opozicija i njeni mediji reagovali, ocenila je predsednica Vlade.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*