Ekonomski seminar „Doing business with Morocco“ u Beogradu

Ambasada Kraljevine Maroka u Srbiji organizuje, u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije i Generalnom Konfederacijom Preduzeća Maroka (CGEM), ekonomski Seminar pod nazivom „Poslovanje sa Marokom“ u petak 14. septembra u prostorijama Privredne Komore u Beogradu.

Cilj ovog događaja je predstavljanje poslovnog okruženja u Maroku kao i trgovinske i investicione mogućnosti sa srpskim privrednicima.

Učesnici seminara su visoki predstavnici marokanskih institucija kao što je Marokanska Agencija za Razvoj Investicija i Izvoza (AMDIE), Marokanska Agencija zadužena za Održivu Energiju (MASEN), Agencija za  poljoprivredni Razvoj (ADA) kao i predstavnici marokanskog privatnog sektora preko Generalne Konfederacije Preduzeća Maroka (CGEM). Na ovom događaju će takođe biti prisustni, sa srpske strane: Razvojna Agencija Srbije (RAS), Privredna Komora Srbije, Turistička Organizacija Beograda kao i poslovna zajednica Srbije.

Tokom sastanka će biti potpisan Memorandum o Razumevanju radi kreiranja Komiteta za Zajedničke Poslove između CGEM i srpskim homologom koji će omogućiti da se istraže i razviju sve vrste saradnje i razmene između poslovnih zajednica obe strane.

Ovaj ekonomski seminar se održava u okviru jačanja bilateralnih odnosa između Maroka i Srbije, a svako od njih ima značajne poslovne mogućnosti u svojim regionima.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*