Florida: UŠTEDA ZA KOLEGIJU: Florida Rok upisa u prepaid plan je utorak

TAMPA, Florida - Rok za 2019. Open Enrollment u Florida Prepaid planovima je utorak, 30. april.

Sa porastom školarine, porodice znaju da je važno početi sa štednjom ranije.

Kada živite od plate do plate, pružanje koledža vašem sinu ili kćerki može izgledati nemoguće. Međutim, imate neke opcije.

POVEZANO: 11-godišnji student postaje najmlađi koji je ikada prošao koledž test na Pasco-Hernando State College-u

Florida Prepaid vam omogućava da zaključate kurs za sutrašnju školu na javnom fakultetu u Floridi ili na današnjem kursu. Omogućava vam da izaberete opcije sa specifičnim troškovima, rasporedom plaćanja i beneficijama.

1-godišnji Florida univerzitetski plan je najfleksibilniji plan. Može se kupiti u inkrementalnim godinama i omogućava višestruke kupce plana, tako da prijatelji ili članovi porodice mogu da nadoknade razliku.

Za novorođenu bebu, zaključavanje današnjih stopa za 1-godišnji Florida univerzitetski plan koštalo bi porodici oko 47 dolara do 2037. godine.

To je iznos koji morate posvetiti plaćanju svakog mjeseca.

1-godišnji Florida univerzitetski plan je dizajniran da se koristi na koledžu u Floridi ili državnom univerzitetu, ali novac koji je doprinio planu može se primijeniti i na druge škole širom zemlje.

Najpopularniji plan je četvorogodišnji Florida univerzitetski plan, koji omogućava studentu da dobije diplomu na jednom od 12 državnih univerziteta u Floridi. Mesečni trošak počinje oko $ 186.

Pet prepaid planova može se koristiti deset godina nakon što dijete završi srednju školu, što znači da je plan dobar za novorođenče do 2047. godine.

Možete se upisati ili saznati više o Florida Prepaid-u tako što ćete posetiti mifloridaprepaid.com ili pozvati (800) 552-4723.

Još jedna opcija za porodice koje mogu da priušte koledž je Florida 529 štedni plan. Omogućava vam da izaberete opcije investiranja i odlučite koliko i koliko često doprinosite.

Možete imati i 529 plan i Florida Prepaid College plan.

Najveća razlika između njih je Florida 529 štedni plan koji je podložan fluktuacijama na finansijskim tržištima, dok su Florida Prepaid planovi zajamčeni od strane države Florida.

Nema roka za upis u Florida 529 Štedni plan.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*