Gledanje TV nije onlajn nastava

BEOGRAD –

Predsednica Sindikata prosvetnih radnika Srbije „Nezavisnost“ Vesna Vojvodić izjavila je danas za N1 da gledanje televizije „nije ni o od onlajn nastave“, posebno kada su svi svedoci da sada na drugom programu RTS idu prenosi skupštinskih sednica.

Jako je bitno da se otključaju digitalni udžbenici i Evropska investiciona banka je sa 65 miliona evra podrške rekla da investira za digitalizaciju osnovnih i srednjih škola u Srbiji, da ministarstvo prosvete otključa digitalne udžbenike za svu decu u Srbiji, rekla je Vojvodić.

nastava, onlajn, online, skola, internet

RTV

Gledanje televizije – nema tu ni o od onlajn nastave, rekla je ona i istakla da su sindikati „snažno protiv toga da se zloupotrebe modeli digitalne komunikacije“.

Potpuno je nemoguće u okolnostima u kojima vam učenik čak i iskreno kaže da ne poseduje kameru, a onda vam šalje gomilu nekih radova, pa vi tražite nultog kreatora domaćeg zadatka, objasnila je ona.

Govoreći o broju inficiranih u školama u Srbiji, Vojvodić je rekla da su uzaludno pokušavali da dobiju precizne brojke iz 16 školskih uprava na teritoriji Srbije.

Ja sam tokom prošle sedmice došla do podatka da je u školskoj upravi Beograd tog trenutka bio zabeležen trocifren broj, šta je to, ja mogu da mislim da je 972, a ne 114, rekla je Vojvodić.

 

 

IZVOR.N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*