Građani se okupili ispred zgrade Predraga Kona, uzvikuju „uhapsite Kona“ (VIDEO)

Građani se okupili ispred zgrade Predraga Kona, uzvikuju "uhapsite Kona" (VIDEO) 1Foto: printscreen

Isperd zgrade epidemiologa Predraga Kona sinoć se okupila  nekolicina građana koji uzvikuj „uhapsite Kona“ i „Mengele, Mengele“.

Ispred zgrade nalazi se i nekoliko policajaca, koji čuvaju ulaz u zgradu.

Protestanti su poručili Konu da ne može više da ih deli i razjedinjuje.

– Došli smo ovde zato što 19 meseci vodite ovu pandemiju na nečasan i korumpiran način. Svakog dana je sve više bolesnih i umrlih, a vi sprovodite ne medicinske mere. Do te mere se mešate u zakon da želite da izazovete građanski rat, rekla je jedna od učenica protesta i poručila da svi podnesu ostavke.

 

 

Jedan od učesnika protesta je poručio da će od večeras, pa koliko god bude trebalo, dolaziti ispred njihovih kuća dok ne povuku nacističke mere.

– Po cenu života nećemo da prihvatimo kovid logor koji nam pripremaju, poručili su.

Prema rečima korisnika društvene mreže Tviter, koji tvrdi da je ispratio uživo uključenje pojedinih stranica koje su se našle na licu mesta, iako je protest počeo ispred zgrade Skupštine, među okupljenima su se čuli predlozi da se prisutni građani upute u pravcu prebivališta epidemiologa Predraga Kona u Beogradu. Kako dalje tvrdi autor tvita, policiju su obavestili o svojim namerama.

Na okupljanje građana reagovao je Dragan Šutanovac, koji je na svom Tviter profilu napisao „Koliko su višestruko strašna ova okupljanja i uznemiravanja lekara, njihovih porodica i komšiluka! Šta je sledeće, sukobi na ulici?“.

 

IZVOR:DANAS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*