Hladnije, vetrovito i oblačno s kišom

NOVI SAD: Hladnije, vetrovito i oblačno s kišom povremeno. Duvaće umeren do pojačan istočni i jugoistočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 11, a maksimalna 14 stepeni.
kisovito Tanjug/Dragan Kujundžić
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

VOJVODINA: Još hladnije i pretežno oblačno s kišom mestimično. Duvaće pojačan istočni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu olujni sa udarima do 100 km/h. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 16 stepeni.

SRBIJA: Još hladnije i pretežno oblačno s kišom povremeno u većini predela. Duvaće umeren do pojačan istočni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu olujni sa udarima do 100 km/h. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 16 stepeni.

NAREDNIH DANA: U petak još malo hladnije i oblačno s kišom povremeno u većini predela. Na višim planinama iznad 1.500 mnv će padati susnežica i sneg. Za vikend hladno s kišom mestimično.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekivane biometeorološke prilike izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim, respiratornim i nervno labilnim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje. Maksimalna koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*