Humanitarna akcija „Čuti i razumeti 2021”

Povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, Audiovox uz podršku prijatelja i društveno odgovornih organizacija i pojedinaca već 9 godina organizuje humanitarnu akciju ČUTI I RAZUMETI posvećenu deci sa oštećenim sluhom. Osnovna ideja akcije je da se deci sa oštećenim sluhom pruži nada i motiv i pokaže da su sastavni deo ovog društva kao i da se skrene pažnja javnosti na njihove probleme i potrebe.

Prethodnih godina deca iz specijalizovanih škola iz cele Srbije posetila su zoovrt u Beogradu i Jagodini, bila su u poseti Dvoru u saradnji sa Kancelarijom NJ. K. V. Prestolonaslednika Aleksandra II, išli su na krstarenje brodom Dunavom i Savom, u obilazak istorijskih znamenitosti Beograda, Niša i Kragujevca.

Ideja ovogodišnje akcije je da se, ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, 21. septembra okupe deca sa oštećenim sluhom iz cele Srbije u Beogradu, da posete Muzej nauke i tehnike i Prirodnjački muzej na Kalemegdanu gde bi mogli da vide i saznaju neke nove i zanimljive stvari.

Mnoge javne ličnosti su prethodnih godina podržale akciju a ove godine podršku su dali glumac Radoš Bajić, Prljavi Inspektor Blaža, Ana Štajdohar, doktor Lukas Rasulić, mađioničari Piksi i Zeka i paraolimpijac Rastko Jokić. U okviru akcije ČUTI I RAZUMETI organizovana su i lepa iznenađenja a detalje možete pogledati na sajtu www.audiovox.rs .

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*