„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu: Donacije za sedmogodišnjaka iz Kisača umesto karti

Akcija prikupljanja pomoći sedmogodišnjem Miroslavu iz Kisača pod imenom „Humanitarni ponedeljak“ održaće se 6. septembra na Štrandu.

Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova, najavljuju iz JKP „Gradsko Zelenilo“

Miroslav Đurovka iz Kisača ima sedam godina, zdravlje mu je ugroženo zbog mnoštva dijagnoza i višestruke ometenosti, prima kašastu hranu preko šprica i nije sposoban da
se samostalno kreće.
Usled ograničenog vida i svega što je gorenavedeno njegova situacija iziskuje svakodnevne posete lekarima, te samim tim i materijalna sredstva za lečenje i negu.
Akcija „Humanitarni ponedeljak“ u istom obliku organizovana je i prošlog ponedeljka, a kako kažu organizatori, tada je prikupljeno 35.160 dinara.
„Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda“, poručuju iz Zelenila.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*