Incident na Štrandu: Pijan napao spasioca, reagovala policija

Mladić u alkoholisanom stanju napao je juče fizički i verbalno oko 19.30 časova spasioca na novosadskom kupalištu Štrand.
Incident na Štrandu: Pijan napao spasioca, reagovala policija

Foto: 021.rs
Kako navode u Gradskom zelenilu, čitava situacija se srećom zbog brze reakcije spasilačke službe i policije nije pretvorila u veći incident.
Naime, spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi građani. Kako dodaju, kako pravila nalažu – upozoren je pištaljkom da to ne čini, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu.
Mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju, spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže.
Ovaj događaj je uznemirio brojne posetioce na plaži, pa ovom prilikom još jednom naglašavamo da su naše spasilače službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno„, kažu u Zelenilu.
Oni apeluju na građane da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti.
IZVOR:021.RS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*