JKP „Novosadska toplana“ – obaveštenja za građane

U utorak, 21. avgusta 2018. godine, od 8.00 sati, zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka na uglu ulica Stevana Dejanova i Svetozara Ćorovića, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za sledeće objekte:

Stevana Dejanova 5;
Svetozara Ćorovića 1-7.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode očekuje se istog dana, 21. avgusta 2018. godine, u poslepodnevnim časovima.

U utorak, 21. avgusta 2018. godine, od 9.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za sledeće objekte:

Janka Čmelika 113-127, 110;
Oblačića Rada 26-36;
Veselina Masleše 122-150;
Rumenački put 7-31.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode očekuje se istog dana, 21. avgusta 2018. godine, u poslepodnevnim časovima.

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u sredu, 22. avgusta 2018. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Kornelija Stankovića, Braće Mogin, Milana Glumca, Kalmana Langa i Rumenačke.

Zbog pomenutih pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja u bloku ulica Braće Mogin, Krfske, Kalmana Langa, Solunske, Milenka Grčića, Kornelija Stankovića i Filipa Filipovića do objekta broj 125-135.

U toku izvođenja radova, povremeno će doći do izmene režima saobraćaja u delovima pomenutih ulica, a sve u skladu sa dinamikom radova. Takođe će se, za potrebe izvođenja radova, zauzimati parkirališta, trotoari i zelene površine u zoni radova.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 29. oktobra 2018. godine.

Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

 

 

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*