JKP „Novosadska toplana“ – obaveštenja

POČETAK RADOVA

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u petak, 27. jula 2018. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Braće Ribnikar 2.
Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremeno zauzeće dela trotoara i tri parking mesta u zoni radova.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 15. avgusta 2018. godine.

Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

OBAVEŠTENjE O RADOVIMA

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda, koje Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad izvodi na Bulevaru cara Lazara i u Fruškogorskoj ulici, od petka, 27. jula 2018. godine, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena zabrana saobraćaja u Fruškogorskoj ulici od Bulevara cara Lazara do Ulice Narodnog fronta.

U toku radova, određuje se obavezan smer „pravo“ na Bulevaru cara Lazara iz pravca Bulevara oslobođenja ka Fruškogorskoj ulici, a Ulica Milice Stojadinović Srpkinje postaje „slepa“ iz pravca Ulice Boška Buhe ka Fruškogorskoj ulici. Takođe se određuje i obavezan smer „desno i levo“ u Fruškogorskoj ulici iz pravca ulica Resavske i Drage Spasić ka ulicama Narodnog fronta i Jiričekovoj, kao i obavezan smer „pravo i desno“ u Ulici Narodnog fronta iz pravca Ravaničke ulice ka Fruškogorskoj ulici, odnosno smer „pravo i levo“ u Jiričekovoj ulici iz pravca Ulice Veljka Petrovića ka Fruškogorskoj ulici.

Za vreme trajanja radova, ograničava se brzina kretanja vozila na 30 km/h.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 15. avgusta 2018. godine.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*