Kamioni čekaju na Horgošu 90, na Kelebiji i Batrovcima 120 minuta

Prema informacijama Uprave granične policije u 7:45 sati, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za ta vozila je 120 minuta.

putevi, saobracaj, suv, put

Izvor: AMSS

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za ta vozila 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, navodi se u saopštenju JP Putevi Srbije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Kada je reč o radovima na putevima Srbije, navodi se da se na auto-putu E-763, Ljig-Takovo, od 10 do 15 sati izvode radovi na redovnom održavanju.

U toku radova zatvorena je vozna saobraćajna traka, u smeru ka Surčinu.

Na auto-putu E-763, Surčin-Obrenovac, danas i sutra od 7 do 15 sati izvode se radovi na košenju razdelnog pojasa, a u toku izvođenja radova za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake, u oba smera.

Na auto-putu E-75, petlja „Beška“ – naplatna stanica „Novi Sad jug“, u smeru Beograd – Novi Sad, od 7 do 17 sati izvode se radovi na mašinskom krpljenju kolovoza.

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je vozna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj.

U saopštenju se podseća da su na putu Obrenovac-Lončanik, u blizini mesta Zvečka, u toku radovi na redovnom održavanju, koji se izvode od osam do 15 sati.

Na deonici Metriš – Koprivničko brdo, do 15. oktobra trajaće radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila, dodaje se u saopštenju.

Produženi radovi na deonici GP Horgoš – petlja Horgoš

Na putu Boljevac – Knjaževac od danas do 22. septembra planirani su radovi od 7 do 17 časova, zbog kojih će na deonici Dobro Polje – Vlaško Polje povremeno biti obustavljan saobraćaj i to od 6 i 30 do 12 sati. časova, saopštili su Putevi Srbije..

Produžetak radova najavljen je na deonici granični prelaz Horgoš – petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu.

autoput, put

Izvor: EPA-EFE (Ronald Wittek)

Radovi se izvode u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se u zoni radova preusmerava u zaustavnu traku. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na deonici petlja Beška – naplatna stanica Novi Sad jug danas će se od 7 do 17 časova izvoditi radovi na mašinskom krpljenju kolovoza, zbog čega će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, dok će vozna traka biti zatvorena za saobraćaj.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*