Karneks šampion kvaliteta 88. Novosadskog sajma

NOVI SAD: Kompanija Karnks, deo MK Grupe, nagrađena je Velikim šampionskim peharom za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda, a osvojila je i osam Velikih zlatnih medalja, 27 zlatnih i srebrnih medalja i 5 ocena Šampiona kvaliteta na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, saopštila je danas MK Grupa.
MPS_1920x1080
Foto: Novosadski sajam

„Titula šampiona kvaliteta je za nas posebno značajna, jer je to još jedna važna potvrda da uspešno sledimo našu misiju, a to je da potrošačima uvek pružamo visokokvalitetne proizvode. Takođe, to je i potvrda da poštujemo i čuvamo tradiciju dobro poznatog kvaliteta brenda koji postoji više od 60 godina, na šta smo ponosni“, izjavila je izvršna direktorka Karneksa Tamara Penjić.

Ocene Šampion kvaliteta dobili su Specijal šunka sa dodatom vodom u grupi konzerve mesa u komadima, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom u grupi veganski proizvodi, Goveđi gulaš u grupi gotovih jela, delikates viršla u grupi fino usitnjene barene kobasice, a jetrena pašteta u grupi jetrene kobasice i paštete, navodi MK Grupa.

Dodaje se da su Velikom zlatnom medaljom nagrađeni Pasulj sa slaninom, Goveđi gulaš, Grašak sa svinjskim mesom, delikates viršla, bavarska kobasica, jetrena pašteta, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom i Specijal šunka sa dodatom vodom.

Zlatnu medalju osvojio je 21 Karneksov proizvod, a šest ih je nagrađeno Srebrnom medaljom, saopštila je MK Grupa.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*