Kisić Tepavčević u Šetnji zajedno sa osobama sa invaliditetom

(Foto Tanjug)

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednica Počasnog odbora 34. Beogradskog maratona, prof. dr Darija Kisić Tepavčević, učestvovala je danas u maratonu u Šetnji zadovoljstva, zajedno sa osobama sa invaliditetom.

Pored Kisić Tepavčević, koja je označila početak maratona sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojčićem i članom Kriznog štaba Predragom Konom, u toj šetnji je učestvovala i pomoćnik ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević, prenosi Tanjug.

Beogradski maraton održava se pod sloganom „Bez barijera”, a Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštava da je, u saradnji sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom Srbije 2020. pokrenulo kampanju „Srbija bez barijera”.

Jedan od prioriteta u ovoj godini je nastavak te kampanje, u okviru koje će biti nastavljena realizacija strateških projekata koji imaju za cilj obezbeđivanje pristupačnog okruženja za sve građane Srbije, navelo je Ministarstvo.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*