Klub u kom je u tuči teško povređen mladić radio duže od dozvoljenog

Klub „Kaktus“ u Laze Telečkog, u kom je u noći između srede i četvrtka došlo do tuče, u kojoj je jedan mladić teže povređen, radio je duže od dozvoljenog, utvrdila je komunalna milicija, prenosi 021.rs.

Klub u kom je u tuči teško povređen mladić radio duže od dozvoljenog

Foto: 021.rs
Kako su naveli u Upravi za inspekcijske poslove za 021.rs, tokom protekle noći, kada je izbila tuča oko dva sata ujutru, milicajci su bili u kontroli u centru grada.
„Obavljena je kontrola na području ulica Laze Telečkog i Mite Ružića i tom prilikom je ugostiteljski objekat ‘Kaktus’ zatečen u prekoračenju radnog vremena. Isti će biti novčano sankcionisan putem prekršajnog naloga. Dalje kontrole na terenu će se nastaviti“, kažu u Upravi i dodaju da komunalna milicija ipak nema pravni osnov da ugostiteljski objekat zatečen u prekršaju na licu mesta isprazni ili zatvori, odnosno na licu mesta izrekne meru privremene zabrane obavljanja delatnosti.
Kako je potvrđeno za 021.rs u policiji, sinoć oko dva sata ujutru dogodio se incident, odnosno tuča više lica. Tom prilikom je povređen dvadesettrogodišnji mladić.
U Kliničkom centru Vojvodine su naveli da je mladić zadobio težu telesnu povredu, te da mu je iščašeno rame,navodi 021.
Autor: 021.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*