Kod Beške izgoreo kamion, saobraćaj preticajnom trakom

BEOGRAD –

U Srbiji je ovog jutra saobraćaj umerenog intenziteta, ali se već u popodnevnim i večernjim satima očekuje talas pojačanog saobraćaja, pa je usporena vožnja moguća na prilazima Beogradu i većim gradovima.

Iz JP Putevi Srbije i Sektora za naplatu putarine, podsećaju da su pojačali rad na svim naplatanim stanicama u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali biće u funkciji bez pauze, saopštio je AMSS.

Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenjivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na putu.

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje vozače i na obilaznici oko Čačka u smeru ka Preljini, na Ibarskoj magistrali, na auto-putu E-75, NR Pojate, Mali Požarevac kao i NR Stara Pazova. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije u 05:30 časa, kamioni na Horgošu, na izlazu, čekaju 90 minuta, Kelebiji 120 minuta.

Kod Beške izgoreo kamion, saobraćaj preticajnom trakom

Na auto-putu E-75, na deonici Beška-Sirig, u smeru ka Subotici, saobraćaj se odvija preticajnom trakom, jer je na tom delu puta izgoreo kamion, saopštili su Putevi Srbije.

Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*