Kompanija Lidl i u Subotici

Kompanija Lidl danas je istovremeno, u 8 časova, otvorila vrata 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije. Prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji potrošačima će na raspolaganje staviti 1.500 brendova od kojih je čak 350 iz domaće proizvodnje. Simboličnim presecanjem vrpce ispred prodavnice u ulici Pala Papa 1, označen je početak poslovanja kompanije Lidl i u našem gradu. Svojim prisustvom ovu svečanost uveličao je i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

Uz izražavanje zadovoljstva što prisustvuje svečanom otvaranju još jedne uspešno realizovane investicije u Subotici, gradonačelnik Laban je, obraćajući se medijima, istakao da je otvaranje savremenog diskonta kompanije Lidl značajno za naš grad.

„Otvaranjem ovog prelepog tržnog centra obezbeđen je posao za 40 naših sugrađana. Verujem da će Lidl u tržišnoj utakmici imati šta da pokaže i da će građani tom ponudom biti veoma zadovoljni. Od danas smo korak bliže nekim novim evropskim standardima, jer je Lidl poznata nemačka kompanija koja svoje objekte ima širom Evrope“ – naglasio je Bogdan Laban.

Predstavnik Lidla Srbija, Boris Fent, izjavio je da je ova kompanija zahvalna njenim potrošačima što su ih toplo dočekali, državi Srbiji i lokalnim vlastima na stvaranju pozitivne klime koja je omogućila da je Lidl Srbija danas ovde, i svim partnerima kompanije koji su im vrednim radom omogućili da ovaj važan zadatak završe u rokovima koje su obećali potrošačima.

Lidl je, pored Beograda – gde posluje na pet lokacija, i Subotice, otvoren i u gradovima: Bor, Zrenjanin, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Sombor, Užice i Šabac.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji od osam do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Danas je Lidl najveći diskontni trgovinski lanac „broj 1 u Evropi“.

Maloprodajni lanac Lidl deo je Švarc grupacije čije je sedište u Nekarsulmu u Nemačkoj.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*