„Kupi limunadu i doniraj svom gradu!“.

Od utorka 05.10. do 19.10.2021. organizovaće se nastavak humanitarne akcije u Subotici pod nazivom „Kupi limunadu i doniraj svom gradu!„. Akcija će trajati 14 dana i organizuje se u Skroz dobroj pekari u Subotici na adresi Trg republike br. 16. U prvom delu akcije u avgustu je prikupljeno i donirano 75.560 dinara.

Povodom prvog rođendana objekta u Subotici i pozitivne reakcije građana Subotice na prvi deo humanitarne akcije organizovane u avgustu, kompanija Trgocentar d.o.o. sa svojim brendom Skroz dobra pekara kao jedna od društveno odgovornih kompanija, organizuje nastavak humanitarne akcije „Kupi limunadu i doniraj svom gradu!“ u Subotici.

Ideja ove humanitarne akcije je da se sav iznos od prodatih limunada dvonedeljne akcije donira za uređenje dečijih parkića u Subotici. U avgustu kada je organizovan prvi deo ove akcije prikupljeno je i donirano 75.560 dinara.

Sav iznos od prodatih limunada koji bude prikupljen u ovoj akciji biće upotrebljen za opremanje parka sa ljuljaškama, klackalicama i ostalim animirajućim elementima koji će mališanima ulepšati dan proveden sa roditeljima ili drugarima u parkiću.

Tok akcije i iznos koji bude prikupljen možete pratiti na Instagram i Fejsbuk profilu kompanije kao i sajtu gde se radi presek stanja na kraju svakog dana.

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*