Lečić najavljuje tužbe

BEOGRAD: Glumac Branislav Lečić najavio je da će svako ko je iznosio ili prenosio bilo šta iz njegovog ličnog života, a škodi njegovoj časti i ugledu, i dovodi do teških posledica, biti krivično procesuiran u skladu sa članom 172 Krivičnog zakonika.
lecic
Foto: Youtube Printscreen

„Pored toga, protiv svakog prijavljenog za gore navedeno krivično delo ili drugo krivično delo na moju štetu, biće podneta tužba za naknadu štete za povredu časti i ugleda“, saopštio je Lečić na svom Fejsbuku.

Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko meseci optužila je Lečića za silovanje, ali je Više javno tužilaštvo u Beogradu ocenilo da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo.

Prigovor Štajnfeld na odluku tužilaštva potom je odbio Apelacioni javni tužilac.

Ekipa predstave „64“ autorske Tene Štivičić, u režiji Alisa Stojanović i produkciji Atelja 212 iz Beograda odlučila je u petak da ne učestvuje u daljim aktivnostima Susreta pozorišta/kazališta u Brčkom pošto su neposredno pre izvedene predstave saznali da je Lečić član festivalskog žirija Lečić.

Potom su i reditelj Kokan Mladenović i pisac Darko Cvijetić navodeći iste razloge sa festivala povukli predstavu „Šindlerov lift“ Kamernog teatra 55 iz Sarajeva.

 

 

IZVOR:DNEVNIK

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*