Mandićeva partija podržaće Krivokapićevu vladu

PODGORICA: Predsedištvo Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, odlučilo je da na sutrašnjoj sednici parlamenta, 2. decembra, podrži vladu koju je predložio mandatar Zdravko Krivokapić.

Foto: Youtube Printscreen

Kada je reč o trenutnoj političkoj situacii u Crnoj Gori, Predsedništvo je ocenilo da su Nova i DF izneli ključni teret u pobedi nad režimom Mila Đukanovića.

„Sada je najvažnije razvlastiti DPS u svim onim opštinama u kojima je ova stranka još uvek na vlasti suprotno većinskoj volji građana“, zaključilo je Predsedništvo Nove, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Dodaju da je prva takva opština Nikšić, gde, kažu, žele da pokažu snagu političke ideje Nove i akcije kojom je ta stranka u okviru DF-a nedavno na republičkom nivou oborili vlast DPS.

„U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamerne ljude i organizacije koje mogu zajedno da rade sa nama “Za budućnost Nikšića“ kao što su nedavno radili “Za budućnost Crne Gore““, poručili su iz Nove.

Najavili su da će predsednik Nove Andrija Mandić narednih dana obaviti razgovore sa predsednicima dokazanih političkih partnera i svih onih sa kojima je ta stranka imala korektan i uspešan nastup u proteklom vremenu.

 

 

IZVOR:TANJUG

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*