Meštani Hajdukova dobili bankomat „Poštanske štedionice“

Član Gradskog veća zadužen za oblast privrede, Srđan Samardžić, i pomoćnik direktora Banke „Poštanska štedionica“, ekspozitura Subotica, Zoltan Sedlak, danas su u Hajdukovu pustili u rad bankomat Banke „Poštanska štedionica“. Obraćajući se medijima u ime subotičke lokalne samouprave, gradonačelnika Stevana Bakića i svoje ime, Samardžić je istakao da je kao i u slučaju tek otvorene obnovljene stomatološke ordinacije u okviru ambulante u Hajdukovu inicijativa za postavljanje bankomata Banke „Poštanska štedionica“ u ovom mestu potekla sa prijema građana koje gradonačelnik Bakić organizuje svake srede u Gradskoj kući.

14547_1.jpg

„Poštanje bankomata Banke ’Poštanska štedionica’ je mali, ali veoma značajan korak u podizanju nivoa kvaliteta života i u ovom delu našeg grada, odnosno jedan je od koraka na putu približavanja uslova života stanovnika ove prigradske mesne zajednice sa uslovima života u samom gradu. Jedan od prioriteta lokalne samouprave je upravo ravnomeran razvoj svih delova grada, a izvesno je da će postavljanje bankomata mnogo značiti stanovnicima Hajdukova i okolinih naselja“, naglasio je Srđan Samardžić.

Zoltan Sedlak je rekao da Banka „Poštanska štedionica“ raspolaže razvijenom mrežom kroz koju nastoji da sve svoje proizvode i usluge učini što dostupnijom svojim klijentima.

„Puštanjem u rad  bankomata, Banka ostvaruje svoj cilj širenja poslovne mreže i na taj način Banku donosi bliže klijentima, ne samo u Hajdukovu nego i u okolnim mestima. Sama filijala u Subotici funkcioniše na osam poslovnica i jedanaest aktivnih bankomata“, naveo je Zoltan Sedlak.

14547_2.jpg

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*