Mihajlovićeva: Opasno je da se tvrdnje najgorih kriminalaca koriste za napade na predsednika Srbije

BEOGRAD –

Potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je veoma opasno da se izjave vođe ozloglašene kriminalne grupe, koje su se pojavile u medijima, koriste za napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

“Zar ima nekog ko će da poveruje tvrdnjama koje dolaze od čoveka kod kojeg je pronađena mašina u kojoj su mleli ljude? Naravno da će da kaže bilo šta ne bi li povećao svoje šanse da izađe sa mesta na kojem se trenutno nalazi. Verujem u naše pravosudne organe i da ćemo u sudskom procesu saznati punu istinu o svemu što je radio kriminalni klan Veljka Belivuka”, kaže Mihajlovićeva.

mihajlovic,vlada

Izvor: Vlada Srbije

“Ali, ne bismo smeli da zaboravimo da su ubistvu pokojnog premijera Zorana Đinđića prethodili brojni napadi u medijima i pokušaji njegove kriminalizacije. Nadam se da oni koji bi koristili i tvrdnje vođe najgoreg kriminalnog klana, samo kako bi napadali predsednika Vučića, ne prizivaju takav scenario. Duboko verujem da je Srbija danas zemlja sa snažnijim institucijama, koja neće dozvoliti da se tako nešto ponovi”, navodi ona.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*