Mijatović o Joviću: Ako je kršio meru samoizolacije, verovatno će imati problema u Real Madridu

Bivši jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović ocenio je da je srpskom fudbaleru Luki Joviću ugrožena budućnost u Real Madridu ako je prekršio pravilo o samoizolaciji zbog virusa korona.

Foto: Screenshot

 

Ne poznajem situaciju toliko dobro da bih mogao da kažem nešto više, ali ako je napravio to, mislim da je ozbiljan problem i da će verovatno imati adekvatne konsekvence. Treba čuti i jednu i drugu stranu. Ako je prekršio onda će verovatno imati problema u budućnosti u Real Madridu kao klubu„, rekao je Mijatović za TV Prva.
Protiv Luke Jovića je u Srbiji podneta krivična prijava jer je prekršio pravilo o samoizolaciji po povratku iz Španije zbog pandemije virusa.
Mijatović, proslavljeni fudbaler Reala, naveo je da bi više voleo da se govori o Joviću kao o igraču.
Lično bih voleo da se o Joviću priča kao o igraču koji je dao mnogo golova ove sezone u Real Madridu, ali to nažalost nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegov dolazak u Beograd i kršenje nekakvih pravila„, izjavio je Mijatović.
Prema njegovim rečima, situacija zbog pandemije virusa u Španiji, u čijoj prestonici živi, je ozbiljna.
Svi smo zabrinuti. Zdravstveni sistem u Španiji je jedan od najboljih u Evropi. Ali, toliki je kolaps i veliki broj zaraženih da sve bolnice ne mogu da prime toliki broj ljudi. Ni oni nisu očekivali da će epidemija ići tom brzinom„, rekao je Mijatović.
On je, kako je rekao, u strogom kućnom karantinu, što mu nije problem jer je tako nešto doživljavao tokom fudbalske karijere, ali je istakao da je porodica zabrinuta.
Autor: Beta

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*