Milena Popović: Biću svedok na suđenju za ubistvo Olivera

Poslanica u Skupštini Srbije Milena Popović izjavila je danas da će ipak biti pozvana da svedoči na suđenju okrivljenima za učešće u ubistvu njenog nevenčanog supruga Olivera Ivanovića.
Popović je agenciji Beta kazala da su je advokati koji prate suđenje u Prištini obavestili da se nalazi na spisku svedoka u postupku protiv okrivljenih za ubistvo Ivanovića.
Takođe, pošto su oštećeni samo Marina, bivša Oliverova supruga, i najstariji sin Nikola, advokati su mi sugerisali da pišem zahtev sudu da medju oštećenima bude i moj sin Bogdan jer ima zakonska prava i ja ću to uraditi„, rekla je Popović.
U Osnovnom sudu u Prištini je 6. jula počelo suđenje za ubistvo lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića.
Prema optužnici kosovskog specijalnog tužilaštva, šest osoba se terete za ubistvo Ivanovića: Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Rade Basara, Silvana Arsović, Dragiša Marković i Žarko Jovanović.
Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine sa više hitaca u leđa, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici.
IZVOR:021.RS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*