Ministar Stefanović čestitao Tijani Bogdanović

BEOGRAD –

Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je danas Tijani Bogdanović osvojenu bronzanu medalju na Olimpijadi i prvu Sportske jedinice Ministarstva odbrane.

„Bravo Tijana. Tako se bore šampioni! Druga medalja za Srbiju, a prva medalja sportista Ministarstva odbrane. Idemo dalje, do novih pobeda“, napisao je Stefanović na svom Instagram profilu.

stefanovic

Izvor: Ministrastvo odbrane

Pripadnica Sportske jedinice Ministarstva odbrane, vojni službenik Tijana Bogdanović, na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila je bronzanu medalju u tekvondou, u disciplini do 49 kilograma, navelo je Ministarstvo u saopštenju.

Sjajnom borbom i rezultatskim preokretom u repesažu Tijana Bogdanović savladala je sedmog nosioca i dvostruku Olimpijsku šampionku Kineskinju Đingju Vu rezultatom 12:9 i na taj način obezbedila meč za bronzanu medalju.
Nakon velike borbe sa četvrtim nosiocem, Japankom Miju Jamade, Tijana je donela Srbiji bronzanu medalju, rezultatom 20:6.

U narednim takmičarskim danima na Olimpijskim igrama u Tokiju, takmičiće se još četvoro pripadnika Sportske jedinice, Jasmina Milovanović (streljaštvo), Anja Obradović (džudo), Aleksandar Kukolj (džudo) i Jovana Preković (karate).

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*