Ministar Stefanović poželeo uspeh vojnim maratoncima

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović poželeo je danas puno uspeha svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji učestvuju na 34. Beogradskom maratonu. Ukupno 109 pripadnika sistema odbrane trčaće maraton i polumaraton na današnjem takmičenju.

– Želim da vam se zahvalim što se na svojim vojnim dužnostima danonoćno neumorno borite za sigurnu, stabilnu i bolju Srbiju. Utoliko smo još ponosniji na vaše učešće na današnjem Beogradskom maratonu. Svim srcem smo uz vas! – poručio je ministar Stefanović pripadnicima uoči maratona.

Ukupno 79 pripadnika Vojske i Ministarstva, 25 kadeta Vojne akademije i pet učenika Vojne gimnazije danas će trčati maraton i polumaraton, a kako je ministar odbrane rekao, kao tehnička podrška angažovano je još 100 kadeta Vojne akademije i 40 učenika Vojne gimnazije.

– Oni će dati doprinos da Beograd, i ovom prilikom, pošalje što lepšu sliku u svet i pokaže da je odličan domaćin. Naši mladi, i oni koji učestvuju u trkama i oni koji su zaduženi da pomognu organizaciju, još jednom dokazuju da su svetla budućnost i naše vojske i naše Srbije – rekao je Stefanović.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*