NAJAVA PREDSTAVE KRALJICA SNEŽANA l

Obaveštavamo vas o održavanju ‘’STAND UP SHOW’’ večeri, večeri komedije uz ‘’KRUŠEVAC GETO’’ pod radnim nazivom ‘’KRALJICA SNEŽANA l’’, a koji će se održati u subotu 2. Oktobra 2021 sa početkom u 20 sati u Velikoj Sali POZORIŠTA MLADIH u Novom Sadu

Ovaj, već uveliko Kruševljanima poznat rep sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami.
Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju i van Kruševca. Autori su muzike za predstavu „Čekajući Godoa”, koja je trenutno aktuelna u Kruševačkom pozorištu. Prva pesma koju su objavili nosi naziv „Kruševac Geto” i po njoj odlučuju da daju ime grupi. Posle toga nižu hitove kao što su „Idemo na more”, „Ljubav ispred Duoma”, „Kad ćeš sine da se ženiš”, „Market”, „Taksisti”, Rakijara itd.
Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo, i baš zbog toga jesu posebni. Publiku su već pridobili, a u zadnjih par meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju kako pregledi na Youtube-u, broj pratioca na društvenim mrežama i brojni nastupi van Kruševca. Njihov stand up nastup predstaviće nam ljude iz njihovih skečeva način na koji oni vide mnoge društvene probleme i situacije a sve u kombinaciji sa duhovitim rap pesmama koje prate svaku njihovu priču.

Ovo je prvo novosadsko  izvođenje ove do sada, kod publike u svakom smislu odlično prihvaćene predstave odigrane u mnogim gradovima Srbije

Ulaznice za ovaj događaj po ceni od 1.200,00 za mesta u parteru se mogu nabaviti kroz prodajnu mrežu GIGSTIX-a i on line na www.gigstix.com kao I u knjižari Mala Velika knjiga u holu Pozorišta mladih.

Ukoliko ste zainteresovani za neke dodatne informacije, materijale ili kontakte sa akterom ili organizatorima, kontaktirajte nas na telefon 069 8668 013 ili mejl adresu zeljko.spens@gmail.com i miodragh@gmail.com.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*