Najsavremeniji POS terminali u svim poštama u Srbiji

BEOGRAD –

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić potpisali su danas ugovor o nabavci više od 2.000 novih POS terminala koji će biti instalirani u svim poštama u Srbiji.

„Uvođenje najsavremenijih POS terminala u sve pošte u Srbiji, kao i zamena zastarelih uređaja, važan je deo realizacije plana ubrzane digitalizacije usluga, što je jedan od primarnih razvojnih ciljeva Pošte Srbije koji realizujemo uz podršku Vlade Republike Srbije. Na ovaj način, građanima ćemo obezbediti veću pouzdanost i kraće vreme transakcija, kao i savremene vidove prihvatanja platnih kartica u svim delovima zemlje“, izjavio je Đorđević, saopštila je „Pošta Srbije“.

banka postanska stedionica jpg

Izvor: Ilustracija

Dodao je da ugovor predstavlja novu eru u poslovnim odnosima između Pošte Srbije i Banke Poštanska štedionica.

„Naš prioritet su naši građani, pa je zato važno da sarađujemo i uvodimo nove usluge“, naglasio je Đorđević.

Kekić je rekao da će to biti prilika da se Banka Poštanska štedionica putem šaltera pošta dodatno približi svojim klijentima u mestima gde nema svoje ekspoziture.

„Instalacijom POS terminala poslednje generacije, našim klijentima, ali i svim građanima Srbije biće omogućeno da u razgranatoj mreži Pošte dobiju najkvalitetniju uslugu, što će istovremeno doprineti i razvoju nacionalne DINA platne kartice“, rekao je Kekić.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*