Napadnut glavni urednik Monitora, počinilac uhapšen

ODGORICA –

Crnogorska policija uhapsila je D.Š. (55) zbog napada na glavnog i odgovornog urednika podgoričkog nedeljnika „Monitor“ Esada Kočana, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako se navodi, uhapšeni se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti i uz krivičnu prijavu će biti priveden tužiocu.

lisice, hapsenje, privodjenje

MUP Srbije

Iz policije navode da je Kočan sinoć prijavio da mu je oko 17 časova ispred zgrade u kojoj živi prišla nepoznata osoba, koja mu je uputila uvredljive i preteće reči i da je u jednom trenutku i fizički nasrnuo na njega, hvatajući ga za revere mantila.

U saopštenju se kaže da je Kočan zatim otišao u svoj stan i pozvao prijatelja kako bi sa njim krenuo do stanice policije da prijavi događaj.

Dodaje se da je po izlasku iz zgrade osumnjičeni nastavio da ga vređa i počeo fizički da nasrće na Kočana, koji ga je odgurnuo štapom koji je imao kod sebe.

Kako se navodi u saopštenju, policajci su pre hapšenja osumnjičenog prevezli D.Š. u Klinički centar Crne Gore, gde su mu konstatovane lake telesne povrede u vidi dva hematoma u predelu ruke.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*