NEDELJA U ZNAKU PROMOCIJA I SUSRETA SA SARADNICIMA

Ove nedelje Turistička organizacija Grada Novog Sada bila je domaćin kolegama iz regiona, odnosno Bosne i Hercegovine i Crne Gore, kao i ekipi novinara iz Rusije.
Pod sloganom „Udahni, osjeti, doživi, zavoli Neum“ Turistička destinacija Neum, u utorak, 24.maja, u novosadskom Hotelu Park, održala je prezentaciju ovog živopisnog gradića na Jadranskoj obali u Bosni i Hercegovini. U sredu, 26. maja, kolege i saradnici iz Crne Gore, uz podršku TONS-a održali su promociju u hotelu „Pupin“ u Novom Sadu.
Potpisan protokol o saradnji između TO Budva i TO Grada Novog Sada
Dana 26. maja, u prostorijama Turističke organizacije Grada Novog Sada, direktor TONS-a, Branislav Knežević i direktorka TO Budva, Maja Liješević potpisali su Protokol o zajedničkoj saradnji na oporavku turizma od krize izazvane pandemijom COVID-19. Protokol obuhvata niz zajedničkih aktivnosti u cilju unapređenja turističke ponude Budve i Novog Sada, sa posebnim akcentom na saradnju u cilju prevazilaženja krize i oporavka turizma u doba pandemije COVID-19.
Predstavnici TV ekipe iz Ruske Federacije snimaju promotivni film o novosadskim turističkim atrakcijama
Televizijska ekipa iz Rusije, na čelu sa autorkom putopisne emisije Vladislavom Jaziri, u Novi Sad stigla je u četvrtak iz Beograda, a prva stanica im je bio fruškogorski manastir Krušedol i Sremski Karlovci. Gosti iz Rusije su prethodno posetili Beograd, a u saradnji sa kolegama iz TO Beograda, ova TV ekipa je posetila i Novi Sad. U Novom Sadu su proveli dva dana, gde su između ostalog otkrili tajne Petrovaradinske tvrđave, degustirali prepoznatljive vojvođanske specijalitete i uživali u obilasku naših kulturnih institucija. Prema njihovim rečima, najznačajnija uspomena koju nose iz Novog Sada jeste otmena kultura našeg grada koja je učinila Novi Sad drugačijim od drugih gradova u Srbiji.
Održan online događaj između Novog Sada i grada pobratima Nižnjeg Novgoroda
Na poziv grada pobratima Nižnjeg Novgoroda, a povodom obeležavanja 800-te godišnjice od osnivanja grada, 27.05.2021. godine, održan je online poslovni sastanak između Novog Sada i Nižnjeg Novgoroda sa ciljem uspostavljanja međusobne saradnje turističkih agencija oba grada.
Tokom sastanka predstavnici turističkih agencija su imali priliku da predstave svoje kapacitete i mogućnosti za uspostavljanje turističkih aranžmana, razmene kontakte i razmene već postojeće programe koje imaju u ponudi.
TOS pokrenuo kampanju na Euronews – Novi Sad u svetskim medijima
Turistička organizacija Srbije pokrenula je, u saradnji sa „Euronews“-om, promotivnu turističku kampanju, kojom se putnici širom Evrope pozivaju da se ovog leta odmore i uživaju u Srbiji. „Euronews“ je vodeći evropski informativni kanal koji se širom sveta emituje u 160 zemalja, a njegove televizijske i digitalne platforme prati 150 miliona ljudi mesečno. Kampanja će trajati do 16. juna na „Euronews TV“ i digitalnoj platformi i uključiće 40 emitovanja promotivnog video spota u trajanju od 30 sekundi. U spotu je u prvom planu odmor u prirodi, a paralelno sa njim u okviru televizijske kampanje predviđeno je 20 emitovanja serijala pokretnih slika Novog Sada, laureata Evropske prestonice kulture 2022, i to na 9 evropsklih jezika. Reklamni baneri biće prikazani više od 1,8 miliona puta, a planirana je i dodatna promocija na društvenim mrežama, interaktivni „story“ na Instagramu, postovi i drugo.

U narednom periodu Turistička organizacija Novog Sada priprema zanimljive novosti, te Vas pozivamo da pratite naše stranice:
https://novisad.travel/
https://www.facebook.com/novisadcity
https://www.instagram.com/novisad.travel/

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*