Nema zastoja na autoputevima i naplatnim stanicama

NOVI SAD –

Vozače za sada još očekuju suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva, ali kako meteorolozi u drugom delu dana najavljuju promenu vremena, AMSS savetuje veći oprez za volanom.

Na autoputevima kao i na ostalim državnim putevima I i II reda, vanrednih zastoja i prekida nema, a na naplatnim stanicama prolazi se bez zadržavanja.

Pixabay

Prema informacijama Uprave granične Policije RS putnička vozila se ne zadržavaju na graničnim prelazima.

Teretna vozila na prelazima čekaju i to dva sata na Kelebiji, četiri na Horgošu i prelazu Bačka Palanka, a osam sati na Batrovcima.

Zbog najavljenih nižih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prilazi graničnim prelazima, kao i zimskim turističkim centrima, su prohodni. Putevi Srbije savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

PUTEVI SRBIJE

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*