„(Ne)normalni i prijatelji“ u čast Divljana iz trećeg pokušaja

Izvor: Promo

Treći koncert u čast Vlade Divljana „(Ne)normalni i prijatelji“ biće održan 10. novembra u Kombank dvorani, najavili su organizatori, a specijalni gosti biće Zdenko Kolar, Bojan Gluvajić i Sara Vučenović.

Posle dva uspešna beogradska koncerta, treći, od marta zbog pandemije prolongirani koncert u čast čuvenog muzičara Vlade Divljana u izvođenju sastava “ (Ne)normalni” i prijatelji “ biće održan 10. novembra u 20h u Kombank Dvorani. U i dalje ograničenom kapacitetu od 500 ljudi, publika će imati prilike da odsluša pesme iz svih perioda Divljanove bogate muzičke karijere, te će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”.

(Ne)normalni inače rade aktivno i na drugom autorskom albumu, pa će publika tokom koncertne večeri imati priliku da posluša i nekoliko autorskih pesama, a sviraju u sastavu: Anja Aleksić – violina, Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara Milan Jančurić, Saksofon, klarinet, Igor Martinko , harmonika, gitara, Miloš Jovanović, klavir Attila Benke, bubnjevi, Branislav Pavlović bas gitara.

Nakon više odlaganja i bend se uvežbao do tančina te frontmen Nenad Jelenković željan svirke uoči koncerta ističe:

„Ovo je treći pokušaj trećeg beogradskog koncerta u čast Vlade Divljana, i nekako sam siguran da je 10. novembar pravi i finalni datum. Dosta smo vežbali, ovog puta zaista izlazimo na pozornicu da odsviramo najlepše pesme Vlade Divljana“, kaže Jelenkovič.

Kao gost večeri, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član legendarnih „Idola“ i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom.

Pored Kolara, kao gosti pojaviće se i Bojan Gluvajić, član benda „Ničim Izazvan“ i Sara Vučenović (violončelo).

 

 

 

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*