Normalizovan saobraćaj kod naplatne stanice Zmajevo

BEOGRAD –

Putevi Srbije saopštili su da je nakon saobraćajne nezgode normalizovan saobraćaj kod isključenja sa auto-puta na nadvožnjaku u zoni naplatne stanice Zmajevo, u smeru Beograd – Subotica.

Zbog radova na redovnom održavanju puta saobraćaj će se sutra na deonici Leskovac (Gornja Stopanja) – Lebane (Bojnik), 01.04.2021. do 12 časova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici od petlje Sirig do petlje Novi Sad Sever, a u smeru ka Novom Sadu do 3. aprila od 7 do 17 časova obavljaće se mašinsko uklanjanje zemlee sa bankine, zbog čega će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom.

Na autoputu od petlje Lasta ka Sava Centru večeras od 23 časa do ponoći u preticajnoj traci odvijaće se radovi u pokretu na otklanjanju kvarova na mreži javnog osvetljenja.

Na deonici Smederevo (Radinac) – Ralja zbog radova na mostu preko reke Ralje saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Umeren saobraćaj, bez zastoja

Saobraćaj u Srbiji večeras je umerenog intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je AMS S.

Na deonicama puteva koji prolaze kroz planinske predele i stenske useke postoji opasnost od iznenadnog odronjavanja zemlje i kamena pa se preporučuje oprezna vožnja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:00 časova, teretna vozila na Kelebiji, na izlazu čekaju 120 minuta, Batrovcima 240 minuta, Šidu 360 minuta, Bačkoj Palanci 60, Sremskoj Rači 60 minuta.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*