Normalizovan saobraćaj kod Niša

BEOGRAD –

Na auto-put E-75, Niš-Beograd, u smeru ka Beogradu, na oko 700 metara ispred naplatne stanice Beograd, zbog saobraćajne nezgode, saobraćaj se odvija usporeno, voznom saobraćajnom trakom, dok su preticajna i zaustavna saobraćajna traka zatvorene za saobraćaj, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Saobraćaj na auto-putu E-75, u smeru Niš – Beograd, u blizini stare naplatne stanice Nais, kod Niša – normalizovan je, saopštili su „Putevi Srbije“.

Saobraćaj je bio oteža nakon saobraćajne nezgode.

Na ostalim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije i na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja, kao i putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara.

„Putevi“ takođe upozoravaju vozače na oprez zbog moguće poledice i magle.

AMS S: Promenljivi uslovi za vožnju, kiša i susnežica

Vozače će danas pratiti promenljivi uslovi vožnje – u nižim predelima ih očekuju mestimično mokri kolovozi zbog povremeno slabe kiše, dok će prema prognozama, tokom dana biti susnežice i snega u južnim krajevima Srbije, koji će na ovim putevima donositi i zimske uslove vožnje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim na Batrovcima, gde teretna vozila na izlaz iz zemlje čekaju dva sata.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*